Рецепти страв з зеленню
Суп рамен з морепродуктами – оригінальне частування для вашого столу, яке нікого не залишить байдужим. Якщо ви любите дивувати себе та близьких яскравими стравами різних країн, то обов’
Золотисті і хрусткі чебуреки виходять на заварному тісті. Приготуйте блюдо по простому домашньому рецепту. Подавайте ситне частування до сніданку або обіду. Доповнити продукт можна сметаною.
Окунь річковий, запечений у сметані, відрізняється особливим ніжним смаком, соковитістю та поживними властивостями. Подавайте страву до обіднього столу або до сімейної вечері.
Ще один варіант дуже смачного, легкого і елементарного в приготуванні салату на основі крабових паличок. Таке блюдо чудово впишеться як на звичайний, так і на святковий стіл.
Соковита, ароматна і ніжна яєчня з помідорами, вареною ковбасою і плавленим сиром буде відмінним сніданком. Готувати її легко, а результат точно обрадує вас і всю вашу сім’ю.
Краще блюдо, яке можна приготувати з шийки свинини – це соковитий і підсмажений стейк. Але щоб блюдо вдалося, необхідно правильно вибрати м’ясо і дотримуватися технологію приготування.
Поживна закуска для вашого столу – домашній салат зі свинячого язика і грибів. Таке частування стане родзинкою будь-якого святкового меню. Здивуйте кулінарною ідеєю своїх рідних або гостей.
Простий рецепт котлети з капусти без зайвих інгредієнтів і панірування. Цілісність котлетній формі надає манка. Вона не відчувається в готовій страві, лише дозволяючи додати страві
Варіантом яскравого і ситного салату для святкового столу буде салат з яловичого язика з додаванням грибів. Гриби додають як відварені, так і мариновані. Язик для салату заздалегідь відварюється.
Стейк зубатки в клярі – це найпростіший і перевірений спосіб зберегти всю ніжність даної риби і надати їй гарний зовнішній вигляд, завдяки апетитній рум’яній скоринці.
Дуже швидка і в той же час шалено смачна святкова закуска. Часу на її приготування у вас піде зовсім небагато, зате святковий стіл буде виглядати з нею чудово,...
Пікантний соус з сиру з часником і кропом відмінно підходить до різних страв – від грінок і картоплі фрі до страв з м’яса або риби. Щоб смак вийшов...
Паштет зі свинячої печінки з цибулею та морквою виходить дуже яскравим за смаком та неймовірно апетитним. Намазуйте його на хліб та доповнюйте ароматною зеленню. Можна подавати як перекушування...
Річковий окунь із картоплею в духовці – це ситна страва для сімейного обіду чи вечері. Приготувати його в домашніх умовах дуже просто. Для цього беріть на замітку перевірений...
Імбірний чай з м’ятою оцінять любителі зігрівальних напоїв. Незвичайними ароматами наповниться весь простір навколо та створить затишну атмосферу. Гарячий напій зігріє холодними
Сьомга з вершками та шпинатом — це дуже смачна і неймовірно ніжна страва для вашого обіду чи вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної...
Червона ікра є невід’ємним атрибутом практично будь-якого святкового столу. Її можна подати різними способами: на бутербродах, тарілці або тарталетках. На наш погляд, останній
Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо,.
Соковита зміна у вершковому соусі — це неймовірно смачна та ніжна страва для вашого обіду або вечері. Перед таким частуванням ніхто не зможе встояти. Для приготування червоної риби...
Щоб домашні чебуреки вийшли хрусткими і рум’яними, приготуйте їх з щільного тіста на воді. Начинка з м’ясного фаршу і спецій зробить блюдо ситним і ароматним.