Як приготувати салат з яловичим язиком і грибами

салат з яловичим язиком і грибами

Варіантом яскравого і ситного салату для святкового столу буде салат з яловичого язика з додаванням грибів. Гриби додають як відварені, так і мариновані. Язик для салату заздалегідь відварюється. Час його готування становить 2-4 години, що пропорційно його вазі. У цьому рецепті готуємо салат з маринованими печерицями. Додамо до салату свіжий огірок для особливого смаку і заправимо майонезним соусом.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Заздалегідь до повної готовності відварюється яловичий язик, поміщається на кілька хвилин в крижану воду і очищається від щільної оболонки. Готуються інші інгредієнти для салату в кількості згідно з рецептурою.
  • Промитий свіжий огірок нарізається невеликими кубиками і відразу перекладається в салатницю.
  • Відварене круто яйце очищається від шкаралупи, нарізається такими ж кубиками і перекладається в салатницю.
  • Відварений язик нарізається середніми кубиками і додається до решти нарізки.
  • Мариновані гриби, якщо великі, нарізаються невеликими шматочками і перекладаються в салатницю.
  • Зелений кріп промивається і дрібно шаткується. Потім перекладається в салатницю разом з майонезом, сіллю і чорним перцем.
  • Потім ложкою салат акуратно перемішується і, після зняття проби, відразу подається до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь