Теплий салат з курячою печінкою

Теплий салат з курячою печінкою

Теплий салат з курячою печінкою готується швидко і повноцінно замінює другі страви. Печінка – продукт доступний і, додаючи до неї різні інгредієнти, ви кожен раз отримаєте нове блюдо, як для домашнього, так і святкового столу. Готуємо теплий салат з овочами: цибулею, помідором і маслинами.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
40 хвДрук
  • Курячу печінку промийте холодною водою і обсушіть серветкою. У сковороді розігрійте рослинну олію і на великому вогні обсмажте в ньому курячу печінку по одній хвилині з кожного боку.
  • Наріжте тонкими півкільцями половину цибулини. Вогонь під сковорідкою зменшіть і перекладіть до обсмаженої печінки нарізану цибулю. Смажте цибулю під прикритою кришкою протягом 5 хвилин.
  • Потім обсмажену з цибулею печінку посоліть і поперчіть на свій смак, додайте жменю маслин і зернисту гірчицю. Печінку з приправами перемішайте.
  • У посуд для салату помістіть промиті і обсушені листя базиліка і петрушки.
  • Помідори помийте, наріжте великими шматочками будь-якої форми і перекладіть до зелені.
  • Потім в салатницю перекладіть обсмажену з цибулею і приправами курячу печінку, акуратно перемішайте і блюдо можете подавати до столу.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь