Кавовий мус

Кавовий мус – незвичайне, пористе диво для вашого столу. Каву з молоком люблять багато хто, а тепер знайомий смак можна відчути і в оригінальному десерті. Ласощі виходять солодкими, з характерною гіркуватістю чорної кави.

Інгредієнти
Порції: +9
Кроки
40 хвДрук
  • Заздалегідь охолодіть молоко та воду. Вода має бути саме крижаною. Покладіть її в морозилку на 30-40 хвилин.
  • У миску з високими бортами вилийте холодне молоко та крижану воду, додайте розчинну каву та цукрову пудру.
  • Збивайте продукти міксером протягом 10 хвилин. Вже за кілька хвилин маса стане світлішати і густіти. Якщо процес проходитиме повільно, помістіть миску в морозилку на деякий час, потім продовжуйте збивати.
  • В результаті кавова маса повинна збільшитися в 4-5 разів і сильно загуснути.
  • Готовий кавовий мус розкладіть по келихах на ніжці або мисочках, за бажання можна прикрасити кожну порцію тертим чорним шоколадом.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь