Компот з агрусу з апельсином на 3 літри

Компот з агрусу з апельсином на 3 літри виходить неймовірно ароматним і яскравим за смаком. Такий напій можна пити просто так, подавати з випічкою та іншими улюбленими десертами. Для заготівлі компоту на тривале зберігання використовуйте перевірений покроковий рецепт з нашої добірки.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
50 хвДрук
  • Для приготування компоту з агрусу з апельсином перебираємо ягоди і промиваємо їх під водою.
  • Апельсин промиваємо і ріжемо на часточки. Видаляємо кісточки, шкірку залишаємо.
  • Промиваємо банку з содою або миючим засобом. Після стерилізуємо ємність будь-яким зручним способом. Можна потримати над парою. Кришки кип’ятимо пару хвилин.
  • На дно банки викладаємо агрус і скибочки апельсина. Посипаємо продукти цукром.
  • Заливаємо вміст банки крутим окропом.
  • Закочує кришкою і даємо повністю охолонути при кімнатній температурі.

Компот з агрусу з апельсином на 3 літри готовий. Прибирайте на зберігання в прохолодне місце.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь