Рецепти білоруської кухні
Шакотіс (Šakotis) – традиційна литовська страва. Шакотіс є незвичайним тортом у вигляді ялинки, приготованим з рідкого яєчного тіста на рожні, розташованому над відкритим вогнем.
Сирники на сковороді з рисового борошна – простий варіант смачного та корисного сніданку. У ресторанній сфері переважно намагаються використовувати сир оптимальної жирності близько
Пишні сирники в духовці – один із найпопулярніших сніданків в Україні. Найголовніше – правильно обрати сир. Жирність сиру раджу вибирати не нижче 5-9%, такі сирники виходять ніжнішими.
Сирники з манкою, приготовані за цим рецептом, виходять ніжні, пишні та дуже смачні. Вони чудово тримають форму і не розповзаються. Сирники мають ніжну м’яку консистенцію та насичений сирний.
Сирники з борошном – це чудовий варіант для сніданку або полуденку. За дотримання всіх вимог до приготування сирники виходять дуже ніжними та пишними. Важлива особливість: сир має бути.
“Ледачі” деруни готуються швидше класичних, адже їх не потрібно формувати з начинкою і довго обсмажувати, щоб фарш всередині не залишився сирим. Цей рецепт виручить вас, коли часу на.
Деруни з картоплі з м’ясним фаршем – кулінарний символ Білорусі, і багато років блюдо залишається найвідомішим. Деруни готуються нескладно, відрізняються особливим насиченим
Давно відома істина: картопля дружить з сиром! Цей коренеплід в цілому відмінно поєднується з жирними продуктами і добре вбирає олію. Але якось раніше мені не доводилося користуватися цією.