Ледачі деруни з фаршем і картоплею упереміш

Ледачі деруни з фаршем і картоплею упереміш

“Ледачі” деруни готуються швидше класичних, адже їх не потрібно формувати з начинкою і довго обсмажувати, щоб фарш всередині не залишився сирим. Цей рецепт виручить вас, коли часу на підготовку домашньої їжі недостатньо, а нагодувати сім’ю треба смачно і ситно. Все просто: змішуємо терту картоплю з будь-яким фаршем в будь-якій пропорції і відразу смажимо деруни.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Підготуйте в зазначеному в рецепті кількості, продукти для дерунів, з розрахунком потрібного числа порцій. Картоплю очистіть від шкірки і промийте під холодною водою. Очистіть від лушпиння дві цибулини.
  • Очищену картоплю подрібніть на крупній тертці упереміш з цибулею, тоді воно не потемніє.
  • До натертої картоплі перекладіть м’ясний фарш, розбийте два яйця, насипте сіль зі спеціями для м’яса і ложкою добре ці інгредієнти перемішайте.
  • Змішану масу ложкою викладайте на сковорідку з розігрітою рослинною олією, формуючи невеликі деруни товщиною до 1 див. Обсмажте на середньому вогні до хрусткої золотистої скоринки з обох сторін.

«Ледачі» деруни з фаршем подайте до столу гарячими. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Коментарів: 1
  1. Александр Иванов

    Какой рецепт прикольный) Спасибо, люблю такое вот пробовать, новенькое для себя)

Залишити відповідь