Рецепти угорської кухні
Угорська кухня — одна з найбагатших європейських кухонь. Угорська кухня знаменита своїми рецептами жаркого, яке нерідко навіть межує з густим супом. Перкельт, гуляш, папрікаш прославили угорську кухню на весь світ. Основне м’ясо в угорській кухні, це свинина. Є багаті традиції приготування дичини, кролика. А хто не знає салямі? Цю ковбасу теж нам подарувала угорська кухня. Рецепти угорської кухні рясніють цибулею і червоним перцем — паприкою. З алкогольних напоїв угорська кухня нам пропонує легендарне токайське вино і абрикосову горілку палінку.
Оптимальне співвідношення запропонованих в рецептурі продуктів допомагає зробити блюдо не тільки смачним, але і дивно яскравим. Всі овочі подрібнюйте приблизно на однакові за розміром шматочки.
Зимова заготівля виходить дуже корисною, легко перетравлюється і не містить великої кількості калорій. Тому підходить для харчування всієї родини і для тих, хто дотримується дієти.
Лечо з помідорів — закуска родом з Угорщини. На зиму воно готується без стерилізації, з різними інгредієнтами. За смаком виходить таким, що пальчики оближеш. Класичний рецепт Лечо має...
Лечо з огірків з томатною пастою – популярна заготівля на зиму, яку дуже просто приготувати в домашніх умовах. Класичний варіант готують з солодкого перцю, ріпчастої цибулі і стиглих...
Лечо з огірків — популярна закуска, яку господині готують на зиму. Пропонуємо добірку цікавих рецептів, що входять у серію «Пальчики оближеш». Традиційний рецепт Огірочки в консервованої закуски виходять.
Нижче представлена добірка рецептів приготування моркви по-корейськи на зиму в банках. Покрокові фото допоможуть запастися дуже смачною і пряною закускою на довгий період до наступного врожаю.