Угорська кухня — одна з найбагатших європейських кухонь. Угорська кухня знаменита своїми рецептами жаркого, яке нерідко навіть межує з густим супом. Перкельт, гуляш, папрікаш прославили угорську кухню на весь світ. Основне м’ясо в угорській кухні, це свинина. Є багаті традиції приготування дичини, кролика. А хто не знає салямі? Цю ковбасу теж нам подарувала угорська кухня. Рецепти угорської кухні рясніють цибулею і червоним перцем — паприкою. З алкогольних напоїв угорська кухня нам пропонує легендарне токайське вино і абрикосову горілку палінку.

лечо з помідорів
1 год 30 хв0169
Лечо з помідорів — закуска родом з Угорщини. На зиму воно готується без стерилізації, з різними інгредієнтами. За смаком виходить таким, що пальчики оближеш.
60 хв0149
Лечо з огірків з томатною пастою – популярна заготівля на зиму, яку дуже просто приготувати в домашніх умовах. Класичний варіант готують з солодкого перцю
Лечо з огірків на зиму
60 хв0127
Лечо з огірків — популярна закуска, яку господині готують на зиму. Пропонуємо добірку цікавих рецептів, що входять у серію «Пальчики оближеш».
Морква по–корейськи на зиму
2 год 0 хв0194
Нижче представлена добірка рецептів приготування моркви по-корейськи на зиму в банках. Покрокові фото допоможуть запастися дуже смачною і пряною закускою
60 хв0156
У сезон овочів саме час подумати про смачних заготовки на зиму, серед яких особливе місце займає класичне лечо з болгарського перцю. Таку закуску готують
Лечо з баклажанів на зиму
1 год 30 хв0253
Лечо з баклажанів – ніжна і смачна закуска, яку багато господинь консервують на зиму. Пропонуємо кілька рецептів із серії «Пальчики оближеш», які вам обов’