Рецепти полтавської кухні
Галушки на кефірі називаються «Полтавськими» і мають дуже приємний і ніжний смак, а також тонкий, але яскравий аромат, який пробуджує апетит «по клацанню пальців».
Не секрет, що традиційні українські галушки — страва, виготовлена з тіста без начинки. Але існує неймовірно смачна їх варіація із соковитим наповненням. Рекомендуємо вам приготувати
З настанням зими приправа “Полтавська” стає королевою нашого столу. Ми додаємо її в перші і другі страви і навіть подаємо як самостійний гарнір до риби, птиці або червоного...
Капусняк – українська перша страва. Дуже популярне на Полтавщині. Здавна його готували на весілля та поминальні обіди. Я його дуже люблю! Дуже смачний суп! Густий, наваристий… Спробуйте!
Всім відомий салат “Мімоза”, який готується шарами, і в нього входить консервована рибка. Але є ще один салат з рибою, який виходить набагато смачніше і ніжніше. Він давно...
Коли найближча рідня збирається у нас вдома, рідний брат ще біля порога запитує, де його українське об’єднання. Це вже стало доброю сімейною традицією. Тут і не посперечаєшся, моє.
Неповторний смак українського борщу полюбився людям з безлічі країн. Таке наваристе і ароматне блюдо без труднощів завоювало серця багатьох фанатів щільно і смачно поїсти.