1 год 45 хв6
Часто приготування квашеної капусти стає справжнім випробуванням і забирає багато часу та енергії. Багато господинь, прагнучи зробити процес шатківниці більш швидким і зручним, стали
35 хв4
Яскравий салат з огірком, солодким перцем і морквою по-корейськи — літо в банку! Закрийте трохи сонячних променів на зиму. З цим рецептом у вас завжди буде можливість поласувати...
5 год 0 хв6
Леквар – традиційне Закарпатське густе сливове повидло без цукру і важлива частина культури. У регіоні воно є улюбленою начинкою для різноманітної солодкої випічки, в тому числі
60 хв6
Ці закарпатські рулетики зі свинини називаються дуже колоритно — «Цибулячки». Вся справа в тому, що вони наповнені начинкою з маринованої цибулі. Цей продукт українською мовою називається “
1 год 10 хв6
Коли я перший раз вирішила постити, думала, що швидко зірвуся. Я дуже люблю смачно поїсти, а пісні страви здавалися прісними. Подруга, яка вже багато років практикує таке, запропонувала...
45 хв10
На Закарпатті готують неймовірно ароматні і ситні страви, спробувавши які неможливо не закохатися. Адже вони мають неповторний смак. Так як для їх приготування використовують тільки
1 год 30 хв10
Закарпаття – чудовий край. Яка там дивовижна природа, і люди дуже гостинні. А як вони готують! Пальчики оближеш. Коли я там бувала, потрапила на свято. Господарі посадили мене...
60 хв5
Під час моєї першої поїздки в Закарпаття я була вражена не тільки дивовижною природою, а й щирим гостинністю місцевих жителів. Різноманітні традиційні страви стояли на столі кожен день!...
25 хв8
Погодьтеся, знайти людину, байдужу до домашніх голубців, досить складно. Їх люблять усі, включаючи мою сім’ю. Але крутити капусту з начинкою не завжди є час і сили. Пам’
Човлент із яловичиною по-закарпатськи
40 хв2
Човлент — традиційна єврейська страва, яку було прийнято готувати на шабат. Як відомо, Тора наказує заборону роботи в сьомий день тижня в іудаїзмі. Тому раніше по суботах євреї...
60 хв4
До сала вже давно перестали ставитися скептично, адже в помірній кількості воно навіть корисне. У холодну пору року організм особливо потребує жирної їжі, завдяки якій виробляється енергія і.
Ліниві бендерики з лаваша
35 хв5
Цими ласощами пригощала моя троюрідна сестра, коли ми з родиною гостювали у неї на Закарпатті. Коронних страв на столі було хоч відбавляй. Але серед усіх самими незвичайними здалися...
Юшка грибна по закарпатськи з сухих грибів
60 хв16
Як приготувати домашню юшку грибну по закарпатськи з сухих грибів український рецепт.