Куряче філе в вершках

Куряче філе в вершках
Час приготування: 50 хв

Відварна курка — це безсумнівно корисно. А як же хочеться додати нудній страві кулінарних фарб. Моє куряче філе в вершках трохи калорійніше, але наскільки ж воно смачне. Рецептом поділилася моя однокласниця на зустрічі випускників. Добре, що я його записала, а то потім би шкодувала.

Насправді все просто як двічі два. Шматочки курячого філе потрібно залити соусом з вершків, а інше за вас зробить духовка. Вершки підійдуть будь-які. Для любителів гостроти раджу видавити в соус 1-2 зубчики часнику. Повірте, запечена під сиром курочка не залишить вас байдужим.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
50 хвДрук
  • Помийте і обсушіть м’ясо. Наріжте його середніми шматочками і викладіть у жароміцних форму.
  • Збийте яйця, додайте до них вершки і спеції. Добре перемішайте віночком.
  • Залийте курку вершковим соусом. Помідори наріжте кружальцями і викладіть поверх м’яса.
  • Натріть сир на середній тертці і посипте їм блюдо. Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 35 хвилин.

Цю апетитну курочку зможе приготувати кожен. Як гарнір підійде картопля або будь-яка каша. Ми часто їмо просто з хлібом і салатом. Завдяки соусу прісне куряче філе стає соковитим і ніжним. Суцільне задоволення!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь