Лохина протерта з цукром на зиму без варіння

Лохина, протерта з цукром на зиму без варіння – це вітамінна і дуже смачна заготівля. Такий продукт можна додавати в випічку і в інші десерти. Для приготування ароматного ягідного частування використовуйте перевірений рецепт з покроковими фотографіями.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
1 год 30 хвДрук
  • Підготуємо необхідні інгредієнти, відміряємо їх потрібну кількість.
  • Перебираємо лохину, добре промиваємо її під водою і обсушуємо. Викладаємо ягоди у велику каструлю або миску.
  • Засипаємо ягоди вказаною кількістю цукру.
  • Потрушуємо вміст каструлі, щоб цукор рівномірно розподілився по ягодам.
  • Далі заготовку перетираємо будь-яким зручним способом.
  • Швидко і зручно використовувати блендер.
  • Переливаємо заготовку назад в каструлю або глибоку миску. Даємо масі настоятися, періодично помішуючи ложкою.
  • Коли всі крупинки цукру розчинятися, можна розливати ласощі по стерилізованим банкам. Зберігаємо заготовки в холодильнику.

Лохина, протерта з цукром на зиму без варіння готова.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь