М’яке печиво з медом

Часто хочеться побалувати близьких чимось солодким, але немає часу возитися з готуванням. У такі моменти мене виручає просте і смачне печиво з медом. Такий рецепт — справжня знахідка для зайнятої господині.

Печиво виходить пористим і ніжним, з хрусткою цукровою скоринкою. Щоб ласощі довше залишалося м’яким, краще зберігати їх в пакеті. Хоча, якщо врахувати, як швидко воно розлітається зі столу, ніякий пакет вам не знадобиться.

Інгредієнти
Порції: +8
Кроки
30 хвДрук
  • У глибокій мисці змішайте вершкове масло кімнатної температури, ванільний і звичайний цукор. Коли консистенція стане однорідною додайте в миску мед і яйце. Добре перемішайте.
  • У кілька прийомів додайте просіяне борошно з розпушувачем. Замісіть тісто, воно повинно вийти м’яким і не липнути до рук.
  • Поділіть тісто на невеликі порції. Кожен шматочок скачайте в кульку і трохи обваляйте в цукрі. Руками надайте майбутньому печінкою злегка плескату форму.
  • За допомогою металевої форми для печива або чого-небудь гострого нанесіть малюнок на заготовки.
  • Випікайте медове печиво в розігрітій до 180 градусів духовці від 10 до 15 хвилин.

Ось так швидко і легко можна приготувати частування для затишного сімейного чаювання. Зверху печиво покрите апетитною цукровою скоринкою, а всередині ласощі виходять дуже м’якими і розсипчастими.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь