У нашій родині за готування відповідаю я, але бувають дні, коли у чоловіка прокидається натхнення. Тоді вечерю готує він. Один з його фірмових рецептів — макарони з індичкою. І ось настав цей час. Чоловік виставив мене за двері і приступив до створення свого кулінарного шедевра.
А поки він намагається, я вирішила поділитися з вами тонкощами рецепта спагетті з м’ясом на сковороді. Замість індички ви можете взяти курку. Використовуйте макарони з твердих сортів пшениці, вони краще тримають форму. Так у вас буде менше шансів їх переварити. На все про все ви витратите приблизно 15 хвилин.
- Індичка 400 гр.
- Помідор 400 гр.
- Олія соняшникова 2–3 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Спагеті 300 гр.
- Цибуля ріпчаста ½ шт.
- Сіль за смаком
- Макарони потрібно відварити в підсоленій воді. За цей час підготуйте інші інгредієнти.
- Наріжте м’ясо на невеликі шматочки, а цибулю подрібніть. Обсмажте цибулю на соняшниковій олії, потім додайте індичку і смажте 5 хвилин.
- Наріжте помідори середніми шматочками і відправте на сковороду. Всипте сіль і перець, перемішайте і готуйте ще 2 хвилини.
- Додайте готові спагетті, залийте 100 мл окропу, перемішайте і дайте покипіти 1 хвилину. Зніміть з вогню.
При подачі можете посипати спагетті з індичкою і овочами тертим пармезаном і базиліком. Блюдо виходить приголомшливо смачне і ситне. Якраз те що потрібно після важкого робочого дня.