Малиновий мус

Малиновий мус – це легкі у всіх відносинах літні ласощі. Його можна подавати як самостійний десерт, або готувати для прошарку торта. Не пропустіть можливість приготувати цей яскравий десерт у період дозрівання малини.

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
3 год 20 хвДрук
  • Малину помийте, подрібніть занурювальним блендером. Потім малинову масу протріть через сито, щоб позбавитися дрібних кісточок.
  • Желатин розведіть з водою, користуючись інструкцією на упаковці.
  • Однорідну малинову масу перелийте в каструлю і поставте на вогонь. Потім додайте желатинову масу, продовжуйте нагрівати малинову масу з желатином, постійно помішуючи. Щоб желатин повністю розчинився.
  • Охолоджені вершки збийте міксером до одержання щільного крему. Окремо збийте білки із цукровою пудрою до стійких піків.
  • Охолоджену малинову масу влийте до збитих вершків, акуратно перемішайте лопаткою.
  • Потім додайте збиті білки і ще раз добре перемішайте малинову масу.
  • Повітряний малиновий мус розкладіть креманками або келихами, приберіть на 3-4 години в холодильник.

Подавайте малиновий мус, прикрасивши свіжими ягодами та гілочками м’яти. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь