Маринована цибуля в 9% оцті для закусок і м’ясних страв

Перевірений рецепт смачної маринованої цибулі, який виручить вас в підготовці урочистого застілля.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями.
  • Нарізану цибулю складіть в банку або миску.
  • Окремо змішайте воду, оцет, сіль і цукор.
  • Отриманим маринадом залийте цибулю, вона повинна бути повністю покрита рідиною. Ємність з цибулею закрийте і залиште на 40-60 хвилин для маринування.

Після закінчення цього часу цибулю можна подавати на стіл з оселедцем або додавати її у всілякі салати.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь