Перевірений рецепт смачної маринованої цибулі, який виручить вас в підготовці урочистого застілля.
Інгредієнти
Порції: –+
- Цибуля ріпчаста 300 гр.
- Оцет столовий 9% 5 ст. л.
- Цукор-пісок 1.5 ст. л.
- Сіль ⅓ ст. л.
- Вода 250 мл.
Кроки
- Цибулю очистіть від лушпиння і наріжте тонкими кільцями.
- Нарізану цибулю складіть в банку або миску.
- Окремо змішайте воду, оцет, сіль і цукор.
- Отриманим маринадом залийте цибулю, вона повинна бути повністю покрита рідиною. Ємність з цибулею закрийте і залиште на 40-60 хвилин для маринування.
Після закінчення цього часу цибулю можна подавати на стіл з оселедцем або додавати її у всілякі салати.
Приємного апетиту!