Мариновані білі гриби з лимонною кислотою

Рецепт маринованих білих грибів з лимонною кислотою створений спеціально для тих, хто хоче насолоджуватися соковитими грибами в холодну пору року, і при цьому не хоче витрачати на їхню заготівлю багато часу та сил. З ним ви швидко та просто приготуєте смачні та ароматні мариновані білі гриби для всієї родини.

Інгредієнти
Порції: +4
На порцію
Калорії: 44 ккал
Білки: 3.1 г
Жири: 1.5 г
Вуглеводи: 3.6 г
Кроки
1 год 10 хвДрук
  • Для того, щоб приготувати мариновані білі гриби з лимонною кислотою, білі гриби перебрати, очистити та ретельно промити під холодною водою. Закип’ятити воду з додаванням солі та оцту. Додати в окріп білі гриби.
  • На повільному вогні варити білі гриби, періодично помішуючи їх та знімаючи піну.
  • Коли вода стане прозорою, всипати до грибів перець запашний горошком, лавровий лист, гвоздику та лимонну кислоту.
  • Коли маринад стане світлим, а гриби опустяться на дно, вимкнути вогонь.
  • Банки для закочення білих грибів стерилізувати будь-яким зручним для вас способом. Розкласти у підготовлені банки варені гриби, залити маринадом.
  • Закрутити банки кришками, розмістити їх на рушнику у великій каструлі з водою. Стерилізувати баночки з білими грибами на повільному вогні близько 30 хвилин.
  • Витягти банки з води, перевернути їх догори дном і дати грибам повністю охолонути.

Зберігати мариновані білі гриби з лимонною кислотою в будь-якому місці, що підходить для цих цілей. Смакота!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь