Мариновані білі гриби з часником

Мало що так прикрашає стіл, як ароматні та соковиті гриби. Мариновані білі гриби з часником так і притягують погляди всіх домочадців та гостей за столом. Хочете привернути увагу і заслужити компліменти, обов’язково зверніться при нагоді до цього рецепту.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • Рецепт приготування маринованих білих грибів із часником смачний! Білі гриби перебрати, очистити, промити під холодною водою і просушити. Часник очистити та дрібно нарізати.
  • Великі білі гриби нарізати на невеликі шматочки.
  • Викласти гриби в каструлю, налити трохи води, додати сіль.
  • Після закипання варити білі гриби 10 хв.
  • Часник, чорний запашний перець та мускатний горіх відправити до грибів, варити ще 5 хвилин.
  • Відкинути білі гриби на друшляк, злити воду.
  • У каструлю налити свіжу воду, закип’ятити її. Відправити туди чорний перець горошком, лавровий лист, сіль та цукор. Варити до розчинення солі та цукру.
  • У заздалегідь стерилізовані банки розкласти гриби, залити їх гарячим маринадом. Банки закатати стерилізованими кришками. Перевернути банки з готовими маринованими білими грибами з часником, укутати їх ковдрою і дочекатися повного охолодження.

Для зберігання грибів використовувати холодильник або інше придатне для цього місце. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь