Молота кава з пінкою, зварений у турці з молоком, виглядає гарно. Запашний аромат заповнить всю кухню. Напій виходить смачним і добре бадьорить. Молоко пом’якшує яскравий смак. Така кава сподобається всім, хто любить не дуже міцний напій.
Інгредієнти
Порції: –+
- Кава натуральна мелена суха 2 ч. л.
- Вода 100 мл.
- Цукор-пісок 2 ч. л.
- Молоко коров’яче 100 мл.
Кроки
- Приготуйте інгредієнти за списком.
- Скориставшись млином або кавомолкою, подрібніть кавові зерна. Або візьміть уже мелену каву. Молоту каву пересипте в турку і злегка постукайте об стіл, щоб вона рівномірно розподілилася.
- Додайте цукровий пісок за бажанням та смаку.
- Налийте по 100 мілілітрів води та молока. Розмістіть турку на плиті. Встановіть нагрівання трохи вище мінімального. Слідкуйте, щоб кава не втекла. Коли пінка почне підніматися догори, відключіть нагрівання і зніміть турку з плити.
Перелийте каву в чашки, зачекайте близько хвилини, щоб осад осів. Насолоджуйтесь натуральною смачною кавою з апетитною пінкою. Смачного!