Молота кава з пінкою, зварена в турці з молоком

Молота кава з пінкою, зварений у турці з молоком, виглядає гарно. Запашний аромат заповнить всю кухню. Напій виходить смачним і добре бадьорить. Молоко пом’якшує яскравий смак. Така кава сподобається всім, хто любить не дуже міцний напій.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
12 хвДрук
  • Приготуйте інгредієнти за списком.
  • Скориставшись млином або кавомолкою, подрібніть кавові зерна. Або візьміть уже мелену каву. Молоту каву пересипте в турку і злегка постукайте об стіл, щоб вона рівномірно розподілилася.
  • Додайте цукровий пісок за бажанням та смаку.
  • Налийте по 100 мілілітрів води та молока. Розмістіть турку на плиті. Встановіть нагрівання трохи вище мінімального. Слідкуйте, щоб кава не втекла. Коли пінка почне підніматися догори, відключіть нагрівання і зніміть турку з плити.

Перелийте каву в чашки, зачекайте близько хвилини, щоб осад осів. Насолоджуйтесь натуральною смачною кавою з апетитною пінкою. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь