Минтай «Шовковий» у вершковому соусі

минтай у вершковому соусі

У нас в родині рибний день не тільки по четвергах. Ми любимо балувати себе рибними стравами частіше, ніж м’ясними. Тому у мене в морозилці завжди є заморожений минтай, скумбрія або хек. Дуже зручно: дістав, розморозив, приготував і з’їв!

Останнім часом у фаворитах у нас минтай у вершковому соусі, який всі називають «шовковим». Чому? А ви самі спробуйте ці ніжні шматочки, просочені соусом. Для приготування, до речі, потрібно 15 хвилин часу, одна сковорода і пара секретних інгредієнтів!

Інгредієнти
Кроки
19 хвДрук
  • Очистіть і наріжте ріпчасту цибулю тонкими півкільцями. Філе минтая наріжте невеликими порційними шматочками.
  • Розтопіть вершкове масло на сковороді і обсмажте цибулю до прозорості. Додайте пропущений через прес зубчик часнику і перемішайте.
  • Надішліть шматочки риби на сковороду, перемішайте інгредієнти і тушкуйте близько 5 хвилин під закритою кришкою.
  • Посоліть і поперчіть блюдо, додайте лавровий лист і вершки 15% жирності. Томіть блюдо ще 5 хвилин під кришкою.

Якщо у вас вдома є свіжа зелень, обов’язково порубати її і додайте на сковороду в самому кінці приготування або навіть при подачі. Який гарнір вибрати? Мені здається, що найкраще минтай на сковороді поєднується з рисом, але можете поекпериментувати і поділитися враженнями!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь