Кисіль – популярний напій, який варять з ягід, фруктів, сухофруктів і навіть варення з додаванням крохмалю і цукру.
Кисіль – дуже поживне і здорове блюдо. Завдяки в’язкій консистенції кисіль дуже корисний для шлунка.
Як приготувати кисіль
Як правило, киселі готують з натуральних соків або ягід. Якщо ви хочете отримати рідкий кисіль, то на літр рідини беріть не більше 3 столових ложок крохмалю, якщо вам до душі густий кисіль, то треба насипати 4-5 столових ложок.
Варити кисіль просто. Наприклад, для яблучного киселю потрібно очистити фрукти, залити їх гарячою водою і поварити хвилин 20. Коли яблука розваряться, потрібно процідити відвар через дрібне сито, яблука протерти і з’єднати з відваром. У кисіль додати цукор, лимонну кислоту, нагріти до кипіння. У отриманий сироп влити крохмаль, розведений питною водою, швидко розмішати, закип’ятити. Зняти з вогню, охолодити і подавати на стіл.
Дуже популярний молочний кисіль, основою якого є свіже молоко високої жирності і цукровий сироп. Молочний кисіль хороший з меленою корицею.
Кисіль – це напій, який дозволяє зробити ваш раціон більш здоровим. Не забудьте про дітей – вони дуже люблять киселі, і в ваших силах зробити так, щоб вони просили зварити кисіль, а не купувати їм шкідливу газовану воду.
20 хв5
Як зварити кисіль із брикету – це напій або десерт, зазвичай приготований на основі фруктового або ягідного брикету. Приготування киселю з брикету може бути досить простим, але важливо.
30 хв4
Кисіль з крохмалю та варення – це густий та насичений за смаком напій, який обов’язково сподобається як дорослим, так і дітям. Такий продукт легко приготувати своїми руками в...
45 хв7
Кисіль з чорниці – це дуже яскраві за смаком і надзвичайно ароматні ласощі. Ягідне частування можна подавати як напій або самостійний десерт. Такий цікавий ягідний продукт сподобається як.
45 хв4
Вишневий кисіль у домашніх умовах зможуть приготувати навіть новачки у кулінарній справі. Для цього використовуйте наш перевірений покроковий рецепт. Готовий напій вийде дуже густим
45 хв4
Обліпиховий кисіль – це неймовірно ароматний і насичений за смаком домашній продукт. Його можна подавати як напій або як оригінальний вітамінний десерт. Готуйте апетитний кисіль з обліпихи за.
45 хв4
Кисель із журавлини нескладно приготувати в домашніх умовах. Для цього слідуйте простим крокам у нашому перевіреному рецепті. Готовий напій вийде дуже густим та ніжним, а також порадує дивовижним.
1 год 30 хв4
Льняний кисіль у домашніх умовах – це поживне і корисне частування, яке кожен зможе приготувати своїми руками. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом процесу та фотографіями.
40 хв4
Кисіль з кукурудзяним крохмалем виходить дуже смачним, густим та поживним. Апетитний напій приємно здивує ваших близьких та гостей. Готуйте натуральний продукт у домашніх умовах разом
40 хв4
Домашній кисіль із чорної смородини – це дуже яскраве за смаком і неймовірно ароматне частування. Ягідні ласощі можна подавати як напій або самостійний десерт. Такий цікавий ягідний продукт.
45 хв4
Молочний кисіль на 1 літр молока виходить неймовірно ніжним, густим та яскравим за смаком. Подавайте його до столу як перекус або корисний десерт. Обов’язково беріть на замітку наш.
6 год 20 хв6
Вівсяний кисіль у домашніх умовах – це поживне та корисне частування, яке кожен зможе приготувати своїми руками. Для цього скористайтеся перевіреним рецептом з покроковим описом процесу та фотографіями.
Кисіль – це смачний і корисний напій, які на рівні з компотом люблять готувати багато господинь для своєї сім’ї, але щоб його смачно приготувати, необхідно знати пропорції, скільки...