Неймовірно смачне вершкове морозиво в домашніх умовах

вершкове морозиво в домашніх умовах

Ніжне вершкове морозиво можна приготувати за простим рецептом в домашніх умовах. Готові ласощі можна подавати як десерт, доповнивши сиропами за смаком.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
4 год 33 хвДрук
  • Відокремлюємо білки від жовтків. Останні нам не знадобляться. Білки ж збиваємо з половиною звичайного цукру до утворення густої піни.
  • В окремому посуді з’єднуємо жирні вершки з цукром, що залишився. Сюди ж додаємо і ванільний продукт. Також збиваємо до густоти.
  • З’єднуємо обидві маси і акуратно перемішуємо їх лопаткою.
  • Заготівлю переміщаємо в тарілку і ставимо в морозильник на 30 хвилин. Після перемішуємо її і знову ставимо на такий же час. Повторюємо перемішування і залишаємо десерт до повної заморозки.

Готове вершкове морозиво розкладаємо по порційних тарілках. Ласощі можна доповнити ягодами або шоколадною стружкою. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь