Ніжний стейк зі свинини на сковороді

Краще блюдо, яке можна приготувати з шийки свинини – це соковитий і підсмажений стейк. Але щоб блюдо вдалося, необхідно правильно вибрати м’ясо і дотримуватися технологію приготування.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
40 хвДрук
  • Ідеальна товщина стейка – 2,5 сантиметра. Так він вийде підсмаженим зовні і залишиться соковитим всередині. М’ясо злегка відбийте молотком з обох сторін.
  • У розігріту сковороду влийте рослинну олію, коли воно нагріється, викладіть м’ясо. Смажте стейки на сильному вогні 5 хвилин. Потім переверніть м’ясо і смажте ще 5 хвилин.
  • Посипте м’ясо сіллю і спеціями.
  • Зубчики часнику очистіть і дрібно наріжте, покладіть часник на м’ясо. Через 5 хвилин знову переверніть стейки, часник приберіть зі сковороди, щоб він не горів. Смажте ще 5 хвилин.

Стейк готовий, можна подавати страву до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь