Пао де Кейхо: бразильський сирний хліб

Бразилія славиться своїм pão de queijo – сирними рулетиками з м’якими жувальним центром.

Ці традиційні закуски та частування для сніданку родом зі штату Мінас-Херіас на південному сході Бразилії.

Пао де Кейхо  готують з муки маніоки (муки тапіоки), подрібненого кореня рослини маніока. Як і багато інших бразильських продуктів, цей сирний хліб був приготований поневоленими африканцями, які спочатку вимочували і очищали корінь маніоки, перш ніж спекти хліб.

Пао де Кейхо чудово пахнуть, коли випікаються, і перетворюються на ідеально круглі кульки. Цей рецепт вимагає звичайного  фермерського сиру , але якщо ви зможете знайти бразильський сир queijo minas на місцевому бразильському ринку, ваш pão de queijo буде ще більш автентичним. Інакше для цього рецепту підійде будь-який твердий свіжий сир із коров’ячого молока.

Інгредієнти
Порції: +15
Кроки
40 хвДрук
  • Зберіть інгредієнти.
  • Змішайте молоко, сіль, олію та вершкове масло в каструлі і доведіть до кипіння. Як тільки закипить, знімаємо з вогню.
  • Вмішайте борошно тапіоки в молочно-олійну суміш.
  • Додайте яйця та сир, добре перемішайте.
  • Дайте суміші охолонути протягом 15-30 хвилин, щоб із нею було легше поводитися. Розігрійте духовку до 180 градусів.
  • Руками, посипаними борошном (тапіочним борошном), сформуйте з тіста кульки розміром з м’яч для гольфу і покладіть їх на деко.
  • Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів протягом 20-25 хвилин, поки вони не піднімуться і не стануть золотистими. Вони будуть підніматися повільно і набухати переважно в останні 5 або 10 хвилин.

Подавати теплим.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь