Паштет з печінки індички в домашніх умовах виходить дуже ніжним, поживним та нежирним. Такий продукт можна просто змащувати на хліб або використовувати для створення яскравих закусок. Для приготування паштету з печінки індички використовуйте перевірений рецепт з нашої добірки.
Інгредієнти
- Печінка індички 600 гр.
- Цибуля ріпчаста 300 гр.
- Морква 600 гр.
- Масло вершкове 200 гр.
- Сіль за смаком
- Перець чорний мелений за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Порції – 1,2 кг.
Кроки
- Підготуємо необхідні інгредієнти. Печінку індички промиваємо під водою та очищаємо від плівок. Овочі очищаємо від шкірки та лушпиння.
- Подрібнюємо цибулю і натираємо моркву на тертці.
- Підготовлений субпродукт нарізаємо великими шматочками.
- Викладаємо печінку в глибоку миску. Солимо і перчимо її.
- Розігріваємо сковороду з олією. Кладемо сюди печінку і цибулю.
- Тушкуємо продукти, помішуючи, до м’якості цибулі.
- Викладаємо сюди моркву. Перемішуємо і продовжуємо тушкувати до м’якості моркви.
- Подрібнюємо вміст сковороди занурювальним блендером.
- Отриману ніжну масу перекладаємо в контейнер, який занурюємо у таз із холодною водою. Так ми трохи остудимо продукт.
- В теплу печінкову масу опускаємо розм’якшене вершкове масло.
- Знову перемелюємо заготовку блендером до однорідності.
Паштет з печінки індички в домашніх умовах готовий. Подавайте до столу і пригощайтеся!