Паста аль помодоро

Паста аль помодоро (Pasta al pomodoro) – традиційна страва італійської кухні з пасти. Паста аль помодоро є швидким варіантом приготування пасти в томатному соусі. Пасту аль помодоро можна замовити абсолютно в будь-якому ресторані Італії, настільки ця страва популярна. Особливо його готують для дітей. Зазвичай для приготування страви використовують спагетті, тому пасту аль помодоро також можна зустріти під назвою спагетті аль помодоро.

Нижче ми наводимо традиційний італійський рецепт пасти аль помодоро.

Інгредієнти
Порції: +5
Кроки
20 хвДрук
  • Часник подрібнити та обсмажити у сковороді на оливковій олії до золотистого кольору.
  • Додати протерті помідори або свіжі, попередньо очистивши їх від шкірки, видаливши насіння і нарізавши кубиками. Посолити за смаком. Додати подрібнений базилік або орегано та готувати близько 10 хвилин.
  • Відварити спагетті в солоній воді, згідно з інструкцією на упаковці, до стану аль денте. Коли спагетті будуть готові, злити воду, викласти в сковорідку з соусом, перемішати і потримати на вогні 1-2 хвилини.
  • Подавати спагетті аль помодоро, збризкавши оливковою олією.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 3 оцінки, середнє 4.67 з 5 )
Залишити відповідь