Дане блюдо підходить і як самостійний продукт до обіду або вечері, і як гарнір до м’яса або риби. Важливо нарізати овочі не дуже дрібно, щоб вони в процесі приготування не перетворилися в кашу і зберегли цілісність шматочків.
Інгредієнти
Порції: –+
- Гарбуз 200 гр.
- Картопля 400 гр.
- Сіль за смаком
- Рослинна олія для смаження
- Спеції та Приправи за смаком
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Кроки
- Овочі – гарбуз і картопля – очищаються, промиваються і нарізаються досить великими шматочками однакового розміру.
- Цибулю розділити на півкільця.
- У глибокій сковороді з розігрітою олією обсмажуються скибочки картоплі, а через 10 хвилин туди ж кладуть гарбуз. Щоб овочі зберегли форму, краще не накривати сковороду кришкою і періодично помішувати.
- Через ще 10 хвилин до овочів додають цибулю і продовжують смаження.
- Блюдо слід солити і додавати спеції тільки в самому кінці приготування, інакше процес готування овочів може виявитися довше звичного.
Готову страву прикрашають зеленню і подають. Приємного апетиту!