Покроковий рецепт приготування гарбуза з цибулею на сковороді

Дане блюдо підходить і як самостійний продукт до обіду або вечері, і як гарнір до м’яса або риби. Важливо нарізати овочі не дуже дрібно, щоб вони в процесі приготування не перетворилися в кашу і зберегли цілісність шматочків.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
35 хвДрук
  • Овочі – гарбуз і картопля – очищаються, промиваються і нарізаються досить великими шматочками однакового розміру.
  • Цибулю розділити на півкільця.
  • У глибокій сковороді з розігрітою олією обсмажуються скибочки картоплі, а через 10 хвилин туди ж кладуть гарбуз. Щоб овочі зберегли форму, краще не накривати сковороду кришкою і періодично помішувати.
  • Через ще 10 хвилин до овочів додають цибулю і продовжують смаження.
  • Блюдо слід солити і додавати спеції тільки в самому кінці приготування, інакше процес готування овочів може виявитися довше звичного.

Готову страву прикрашають зеленню і подають. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь