Покроковий рецепт приготування свинячих відбивних в яйці

Прості, нехитрі відбивні в яйці і борошні – це відмінне гаряче, коли немає часу винаходити складне блюдо. Такі відбивні готуються дуже швидко і мають дивовижний смак, що зберігає смак самого м’яса.

Інгредієнти
Порції: +7
Кроки
47 хвДрук
  • Візьміть свіжу свинину і ретельно промийте м’ясо в проточній воді. Наріжте його на тонкі шматочки, розрізаючи м’ясо уздовж волокон. Потім оберніть відбивні в харчову плівку і відбийте з двох сторін, щоб м’ясо було дійсно м’яким і тонким.
  • Злегка посоліть м’ясо і відставте його в сторону. Потім збийте вінчиком яйця в окремій мисочці, додайте в яйця сіль і спеції, ретельно все перемішайте. Борошно насипте в іншу ємність і поставте поруч з м’ясом і збитими яйцями.
  • У сковороду з товстим дном наберіть трохи рослинної олії і розігрійте її. Кожен шматочок свинини занурте в яйце зі спеціями, а потім ретельно обваляйте в борошні. Зайву муку струсіть, щоб вона не почала горіти на сковорідці.
  • У розігріту олію покладіть свинячі відбивні і готуйте їх на помірному вогні з обох сторін. На кожну сторону потрібно приблизно по 3-4 хвилини. Коли м’ясо буде вже рум’яним, зменшіть вогонь до самого мінімального і накрийте сковороду кришкою.
  • На самому повільному вогні потримайте м’ясо хвилин сім, щоб воно напевно дійшло до повної готовності. Після цього сміливо вимикайте вогонь і виймайте свинячі відбивні зі сковорідки.

Можете подавати відбивні відразу ж, сервіровавши свіжими овочами або приготувавши ситний гарнір.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь