Простий і дуже швидкий рецепт яєчні в хлібі на сніданок

Такий сніданок хоч і просто готується, але виглядає дуже оригінально. Блюдо поєднує в собі і тост, і яєчню, а готується дуже швидко і просто. Такий сніданок порадує як дітей, так і дорослих і точно запам’ятається!

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
15 хвДрук
  • Готуємо інгредієнти. Хліб можна брати як свіжий, так і не дуже, підсохлий хліб навіть краще підрум’яниться і буде більш хрустким. Яйця краще взяти не сильно великі, щоб вони помістилися в тост.
  • Хліб розрізаємо на шматочки товщиною не менше 1,5 сантиметра, щоб він зміг утримати яйце. У центрі шматочка вирізаємо отвір, в який в подальшому розіб’ємо яйце.
  • Найкраще для вирізки підійде фігурна вирубка для печива – вона додасть цікавий вид нашій яєчні. М’якуш залишаємо, його ми теж підсмажимо на сковороді і зробимо з нього гарний фігурний тост.
  • Змащуємо сковороду рослинною олією і гарненько розігріваємо її на сильному вогні. Викладаємо на сковороду хліб і обсмажуємо з одного боку до рум’яності.
  • Перевертаємо тости і даємо трохи зарум’янитися з іншого боку. Обережно, щоб не пошкодити жовток, вбиваємо в отвір яйце. На добре розігрітій сковороді яйце відразу має схопитися. Додаємо сіль і перець за смаком.
  • На середньому вогні прожарюємо яйце приблизно 2 хвилини без кришки і ще 3 хвилини під кришкою.

Готову яєчню знімаємо зі сковороди і відразу подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 4 з 5 )
Залишити відповідь