Рум’яні і хрусткі круасани з сиром з листкового тіста ідеально підійдуть для домашнього сніданку. Приготуйте десерт по простому і швидкому рецептом в духовці. Впораються навіть новачки в кулінарній справі!
Інгредієнти
Порції: –+
- Тісто листкове дріжджове 500 гр.
- Сир твердий 100 гр.
- Борошно пшеничне 50 гр.
- Рослинна олія 1 ст. л.
Кроки
- Листковому тісту даємо повністю розморозитися, потім обсипаємо його борошном і розгортаємо качалкою.
- Ріжемо тісто навпіл, потім вирізаємо з нього невеликі рівні за розміром трикутники.
- У низу кожного трикутника робимо невеликий розріз.
- Підготуємо начинку. Твердий сир нарізаємо на тонкі невеликі трикутники.
- Кладемо по 1-2 шматочки сиру на кожен трикутник тіста.
- Закручуємо тісто з начинкою. Починаємо це робити з боку, де робили розріз.
- Щільно закручуємо тісто до кінця. Закріплюємо його.
- Руками акуратно формуємо з круасана дугу.
- Таким способом чинимо з іншими продуктами.
- Деко вистилає пергаментом. Просочуємо його рослинною олією і викладаємо круасани.
- Випікаємо блюдо 25 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці.
Гарячі круасани викладаємо на тарілку і подаємо до столу. Приємного апетиту!