Простий і смачний салат з курячою печінкою і апельсинами

салат з курячою печінкою і апельсинами

Салат з курячої печінки і апельсина відноситься до страв палео-дієти як різновиди здорового харчування. Подають такий салат в теплому вигляді як легке і смачне блюдо для вечері. Курячу печінку для салату обсмажуємо і доповнюємо блюдо печеною цибулею, апельсином і зеленню. Ваше блюдо може конкурувати з вишукуваннями з ресторану.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
30 хвДрук
  • Очищену половину цибулини розрізаємо на поздовжні шматочки, залишивши частину основи, щоб цибуля не розпалася. Потім обсмажуємо її на сковороді гриль на середньому вогні до появи смужок, характерних для гриля.
  • Зелень (кріп, петрушку) промиваємо холодною водою, струшуємо зайву рідину і руками поділяємо на невеликі гілочки і листя. Її кладемо в окрему чашу.
  • Апельсин промиваємо, знімаємо шкірку і над чашею, щоб апельсиновий сік потрапив на зелень, поділяємо його на часточки і відокремлюємо м’якоть від щільних перегородок. Потім в чашу кладемо мед і посипаємо все дрібкою солі і чорного перцю. Наливаємо до салату ложку оливкової олії і акуратно перемішуємо.
  • Курячу печінку, заздалегідь очищену, промиту і обсушену серветкою, нарізаємо декількома шматочками і посипаємо їх сіллю і перцем.
  • Потім шматочки печінки швидко обсмажуємо на середньому вогні до рум’яної скоринки з усіх боків.
  • Зелень з апельсином розкладаємо по порційних салатниця.
  • Поверх них розкладаємо пір’я печеної цибулі.
  • Потім розкладаємо на салатниці обсмажену печінку.
  • Твердий сир з цвіллю кришимо руками і цієї крихтою посипаємо салат.
  • Потім салат рівномірно поливаємо соком, що залишився від апельсина і зелені з чаші.

Салат з курячої печінки з апельсином готовий. Його відразу подаємо до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь