Простий і смачний суп з індички з вермішеллю

суп з індички з вермішеллю

Легкий, але при цьому поживний домашній супчик, виходить з м’яса індички і вермішелі. Таке блюдо прекрасно доповнить домашній обідній стіл і сподобається дітям.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Індичку кладемо в каструлю, заливаємо її водою і відварюємо до готовності.
  • З готового бульйону витягаємо птицю і даємо їй охолонути. Сюди ж відправляємо кубики очищеної картоплі.
  • Слідом викладаємо моркву. Її також обробляємо кубиками.
  • Індичку, що остигла дрібно нарізаємо і викладаємо в загальне блюдо. Сюди ж кладемо вермішель. Варимо ще 5-7 хвилин.

Апетитний і легкий суп з індичкою і вермішеллю готовий. Розливайте по тарілках, доповнюйте ароматним кропом і подавайте до столу.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь