Легкий, але при цьому поживний домашній супчик, виходить з м’яса індички і вермішелі. Таке блюдо прекрасно доповнить домашній обідній стіл і сподобається дітям.
Інгредієнти
Порції: –+
Кроки
- Індичку кладемо в каструлю, заливаємо її водою і відварюємо до готовності.
- З готового бульйону витягаємо птицю і даємо їй охолонути. Сюди ж відправляємо кубики очищеної картоплі.
- Слідом викладаємо моркву. Її також обробляємо кубиками.
- Індичку, що остигла дрібно нарізаємо і викладаємо в загальне блюдо. Сюди ж кладемо вермішель. Варимо ще 5-7 хвилин.
Апетитний і легкий суп з індичкою і вермішеллю готовий. Розливайте по тарілках, доповнюйте ароматним кропом і подавайте до столу.