Рамен по-корейськи

Рамен по-корейськи

Рамен по-корейськи – це неймовірно смачний і оригінальний частування, яке кожному варто приготувати в домашніх умовах. Така страва послужить яскравим перекушуванням або повноцінним прийомом їжі. Обов’язково беріть до уваги нашу перевірену кулінарну ідею.

Інгредієнти
Порції: +2
Кроки
35 хвДрук
  • Підготуємо потрібні інгредієнти зі списку. Часник відразу очищаємо від лушпиння і поділяємо на платівки.
  • Промиваємо та обсушуємо цибулю-порей. Ріжемо її невеликими брусочками.
  • У розігріту з олією сковороду викладаємо овочі та обсмажуємо їх до м’якості та появи яскравого аромату.
  • Заливаємо заготівлю водою і доповнюємо червоним меленим перцем.
  • Доводимо до кипіння, викладаємо сюди рамен і варимо його близько 4 хвилин.
  • Наприкінці готування розбиваємо у вміст сире яйце. Вимішуємо і прибираємо з вогню.

Апетитний і ароматний рамен по-корейськи готовий. Розкладайте по порційним тарілкам і подавайте до столу!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь