Рецепт м’ясного хліба

Час приготування: 1 год 5 хв

Одна думка про бутерброди змушує тих, хто сидить на дієті, впадати в жах. Адже вважається, що борошняне — головний ворог стрункої фігури. А що, якщо я скажу вам, що існує випічка з мінімальною кількістю калорій. При цьому дуже ситна і поживна. Рецепт м’ясного хліба повністю змінить ваше ставлення до бутербродів.

Тісто складається з двох основних інгредієнтів: курячого філе і яєць. І ніякої муки. Нейтральний смак хліба з курячого м’яса дає можливість комбінувати його з іншими продуктами. А коли він свіжий, можна відрізати шматочок і просто насолоджуватися домашньою випічкою.

Інгредієнти
Порції: +10
Кроки
1 год 5 хвДрук
  • Відваріть філе в підсоленій воді до готовності, дайте охолонути, після чого наріжте середніми шматочками.
  • Збийте яйця в пишну піну. Найкраще зробити це за допомогою кухонного комбайна.
  • Розтопіть 50 г вершкового масла, змішайте з м’ясом і перебийте блендером до стану пасти.
  • У кілька підходів влийте в паштет яйця, перемішуючи після кожної порції. Додайте сіль, перець і соду, гашену оцтом. Добре перемішайте.
  • Змастіть прямокутну силіконову форму вершковим маслом і вилийте в неї тісто. Посипте кунжутом. Запікайте хліб протягом 40-45 хвилин при температурі 180 градусів. Потім вимкніть вогонь і залиште хліб в духовці до повного охолодження.

М’ясний хліб виходить щільним і досить важким. А ще він ситний, так що за раз з’їсти його складно. Зберігайте буханець в холодильнику, але не більше 4 днів. Приємного апетиту!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь