Риба в цибульному соку

Риба в цибульному соку

Минулого місяця колега принесла на роботу незвичайний обід. Ми подумали, що вона була на пікніку, хоча час року все-таки не дозволяв. Але ж риба в її боксі була ніби з мангала: та ж хрустка рум’яна скоринка, той же аромат! Звичайно, ми відразу почали розпитувати.

Виявляється, колега вирішила поекспериментувати і приготувала рибу в цибульному соку. Ми спочатку засумнівалися, але кожна записала рецепт. Тепер у мене на вечерю смажена форель строго двічі на тиждень, хоча до цього домашні рибу не жалували.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
30 хвДрук
  • Очистіть і гарненько промийте рибу. Зробіть глибокі поперечні надрізи уздовж тулуба з двох сторін.
  • Очистіть цибулю і дуже дрібно наріжте його. Накрийте глибокий посуд марлею, викладіть на неї цибулю і гарненько відіжміть, видавлюючи з овоча сік.
  • Вимочіть форель в цибульному соку, посоліть і поперчіть з двох сторін.
  • Розігрійте на вогні велику сковороду з вершковим маслом. Кожну рибу обваляйте спершу в борошні, а потім відправте обсмажуватися з двох сторін до рум’яної скоринки.

Ви можете використовувати будь-яку рибу для смаження: сібас, дорадо, минтай, горбушу або камбалу. Технологія приготування робить свою справу і перетворює рибку в апетитне і ароматне блюдо. До речі, готувати можна і на природі!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь