Час від часу навіть класичні салати приїдаються, і хочеться урізноманітнити своє меню чимось оригінальним. У такі моменти я повертаюся до перевіреного рецепту, який використовую в особливих випадках. Мій улюблений салат з квасолею і копченою ковбасою завжди радує швидкістю приготування і неймовірним смаком.
Якщо ви шукаєте незвичайний і ситний рецепт на швидку руку, обов’язково спробуйте приготувати салат «наречений». Будьте впевнені, таке блюдо стане прикрасою будь-якого столу і не залишить байдужим навіть переконаного холостяка!
- Квасоля біла консервована 150 гр.
- Сир Адигейський 70 гр.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Ковбаса копчена 100 гр.
- Огірок солоний 2 шт.
- Сіль за смаком
- Для початку підготуйте квасолю. Злийте з неї всю рідину і перекладіть інгредієнт в глибоку миску.
- Солоні огірки наріжте невеликими кубиками і додайте в миску до консервованої квасолі.
- Копчену ковбасу наріжте кубиками або смужками. Додайте до решти інгредієнтів.
- Адигейський сир дрібно наріжте і висипте в салат.
- Заправте блюдо майонезом, посоліть і поперчіть за смаком. Гарненько перемішайте інгредієнти. Салат «наречений» готовий!
Такому салату з квасолею і копченою ковбасою не обов’язково давати настоятися. Після заправки його можна відразу подавати до столу, за рахунок чого приготування займає лічені хвилини.