Салат «Соняшник» з чіпсами, курячою грудкою та грибами

Важко втриматися, щоб не скуштувати цей чудовий салат. Його вигляд не найкраще, що в ньому є. Люблять «Соняшник» за смачне поєднання курячого м’яса, грибів та чіпсів.

Інгредієнти
Порції: +6
Кроки
1 год 20 хвДрук
  • Щоб приготувати салат «Соняшник» з чіпсами, куркою та грибами, грудку відваріть до готовності, остудіть у бульйоні, потім наріжте кубиками м’ясо. Викладіть курку на плоску страву і змастіть майонезом шар.
  • Гриби наріжте невеликими часточками, обсмажте на олії. Викладіть гриби другим шаром, на нього нанесіть майонез.
  • Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи, натріть на тертці. Сформуйте третій шар із яєць і змастіть його майонезом.
  • Потім зробіть шар із тертого сиру, промажте його майонезом.
  • Жовтки розімніть вилкою в крихту. Посипте салат жовтковою масою, зверху розкладіть нарізані маслини, щоб вони нагадували насіння на соняшнику. Поставте салат на кілька годин у холодильник для просочення. Перед подачею прикрасьте салат «Соняшник» чіпсами.

Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь