Важко втриматися, щоб не скуштувати цей чудовий салат. Його вигляд не найкраще, що в ньому є. Люблять «Соняшник» за смачне поєднання курячого м’яса, грибів та чіпсів.
Інгредієнти
Порції: –+
- Куряча грудка 200-300 гр.
- Сир Пармезан 100 гр.
- Печериці свіжі 300 гр.
- Куряче яйце 3 шт.
- Яєчний жовток 3 шт.
- Маслини 80 гр.
- Рослинна олія для смаження
- Чіпси 80 гр.
- Майонез столовий молочний 7 ст. л.
Кроки
- Щоб приготувати салат «Соняшник» з чіпсами, куркою та грибами, грудку відваріть до готовності, остудіть у бульйоні, потім наріжте кубиками м’ясо. Викладіть курку на плоску страву і змастіть майонезом шар.
- Гриби наріжте невеликими часточками, обсмажте на олії. Викладіть гриби другим шаром, на нього нанесіть майонез.
- Яйця зваріть круто, очистіть від шкаралупи, натріть на тертці. Сформуйте третій шар із яєць і змастіть його майонезом.
- Потім зробіть шар із тертого сиру, промажте його майонезом.
- Жовтки розімніть вилкою в крихту. Посипте салат жовтковою масою, зверху розкладіть нарізані маслини, щоб вони нагадували насіння на соняшнику. Поставте салат на кілька годин у холодильник для просочення. Перед подачею прикрасьте салат «Соняшник» чіпсами.
Смачного!