Салат “Цезар” з сьомгою слабосоленою

Оригінальний і незвичайний салат на свято і кожен день. Додавання слабосоленої сьомги в «Цезар» робить його більш поживним і яскравим. Так само дуже добре позначиться на смаку закуски, якщо ви будете використовувати різноманітні види салату.

Інгредієнти
Порції: +1
Кроки
35 хвДрук
  • Батон наріжте кубиками, викладіть на деко і підсушіть в духовці до золотистого кольору.
  • Далі приготуйте соус “Цезар”. У чашу блендера видавіть сік половини лимона, розбийте перепелині яйця, покладіть гірчицю і зубчик часнику, посоліть і приправте за смаком. Збийте інгредієнти.
  • Не припиняючи збивати влийте оливкову олію, у вас повинна вийти однорідна світло-жовта маса.
  • Соус готовий, його можна зберігати кілька днів в холодильнику.
  • Листя салату помийте, висушіть, порвіть руками і викладіть на блюдо.
  • Полийте салат соусом.
  • Слабосоленую сьомгу наріжте кубиками. Розкладіть по листю салату сьомгу і сухарики, полийте соусом.
  • Зверху розсипте обсмажені кедрові горішки і тертий пармезан.

Салат “Цезар” можна подавати до столу відразу після приготування.

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь