Салат з пекінською капустою, кукурудзою і креветками

Ошатний і з дивовижним смаком салат на основі пекінської капусти, кукурудзи і креветок – блюдо популярне як на святковому, так і на дієтичному або повсякденному столі. Його відрізняє легкість і низька калорійність на відміну від важких м’ясних салатів. Смак салату визначається правильним вибором креветок, і вибираються для нього креветки неочищені і сирі. У цьому рецепті для пікантності смаку додамо кедрові горішки.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
1 год 15 хвДрук
  • Вилок пекінської капусти ополіскується під проточною водою і серветкою забирається зайва волога.
  • Потім пекінка шаткується тонкою соломкою або більшими шматочками, як кому подобається.
  • На сухій розігрітій сковорідці і маленькому вогні трохи підсушуються кедрові горішки до рівномірного забарвлення.
  • Обсмажені горішки перекладаються в салатницю, і до них пересипається з банки потрібну кількість кукурудзи.
  • Потім викладається в салатницю нарізка пекінської капусти.
  • Помідор промивається, витирається насухо, нарізається невеликими шматочками і кладеться поверх пекінки.
  • Креветки очищаються від панцира, промиваються і обсмажуються протягом пари хвилин на невеликій кількості оливкової олії. Потім креветки трохи остуджують і перекладаються до салату.
  • Ці інгредієнти посипаються сіллю і заправляються сметаною будь-якої жирності.
  • У салат за смаком додається будь-яка нарізана зелень. Потім все ложкою акуратно перемішується.

Приготований з пекінської капусти, кукурудзи і креветок салат пробується на смак і відразу подається до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Оцініть страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь