Швидкі бутерброди зі шпротами і вершковим сиром

бутерброди зі шпротами і вершковим сиром

Даний рецепт трохи відрізняється від традиційного, так як замість майонезу ми будемо використовувати вершковий сир: або з зеленню, або звичайний класичний.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
50 хвДрук
  • Для бутербродів нам знадобиться м’який і свіжий батон, від якого необхідно відрізати 4 скибочки максимально однакового розміру. По товщині скибочки не повинні бути занадто товстими або тонкими.
  • Вибираємо вершковий сир. Можна використовувати намазку з зеленню або без неї – залежить від ваших смакових уподобань. Відкриваємо баночку і намазуємо кожну скибочку батона за допомогою ножа.
  • Тепер потрібно промити один свіжий огірок і обтерти його насухо чистим рушником. Відрізаємо необхідну кількість овоча для бутербродів і видаляємо шкірку. Нарізаємо огірок тонкими скибочками, які викладаємо поверх вершкового сиру.
  • Тепер відкорковуємо банку зі шпротами. Зливаємо олію, в якій знаходилися рибки. Викладаємо шпроти на скибочки огірків.
  • Промиваємо пару гілочок кропу проточною водою і струшуємо їх, щоб позбутися від зайвої вологи. Прикрашаємо бутерброди зеленню.

Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 2 оцінки, середнє 3 з 5 )
Залишити відповідь