Смажений рис з яйцем і кукурудзою

Смажений рис із яйцем та кукурудзою приваблює своїм зовнішнім виглядом та піднімає апетит. Страва підходить усім, хто відмовився від м’ясних виробів. А для м’ясоїдів стане чудовим гарніром. Готується смажений рис менш як за півгодини. Відмінний варіант для зайнятих людей.

Інгредієнти
Порції: +4
Кроки
45 хвДрук
  • До прозорої води промиваємо рисові зерна, щоб вимити крохмаль і готуємо, як написано на звороті упаковки. Для страви підходить басмати, бурий чи жасмин.
  • Процідивши через сито зварені зерна рису, даємо постояти, щоб позбутися зайвої рідини.
  • Очистивши цибулю, нарізаємо дрібним кубиком.
  • У розпечену сковороду з рослинною олією засипаємо нарізку та припускаємо до прозорості.
  • Відважуємо заморожену кукурудзу.
  • Висипаємо до пасерованої цибулі. Прикривши, обсмажуємо.
  • Розбовтуємо яйця вилочкою.
  • Зсуваємо приготовлене обсмажування на край, виливаємо яєчну масу і оперативно орудуючи лопаткою, розмішуємо.
  • Коли яйця схопляться, поєднуємо їх із овочами. Відсунувши край, на порожнє місце вивантажуємо розсипчасту крупу.
  • Змішавши складові і присмавши подрібненим часником і соєвим соусом, прикриваємо і прогріваємо кілька хвилин (не більше 3-х).
  • Сполоснувши цибулеве пір’я, дрібно шаткуємо. Сервіруємо страву, виклавши гіркою.

Присипавши цибульною нарізкою, пригощаємо близьких. Смачного!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( 1 оцінка, середнє 5 з 5 )
Залишити відповідь