Сьомга з овочами на сковороді порадує вас не тільки своїм яскравим смаком, а й поживними властивостями. Апетитну страву кожен може приготувати в домашніх умовах. Для цього беріть на замітку простий покроковий рецепт з нашої кулінарної добірки.
Інгредієнти
Порції: –+
- Сьомга стейк 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Корінь пастернаку 1 шт.
- Селера 1 черешок
- Квасоля спаржева 100 гр.
- Горошок зелений 100 гр.
- Вино 2 ст.л.
- Рослинна олія для смаження
- Сіль за смаком.
- Спеції та Приправи за смаком.
Кроки
- Заздалегідь розморожуємо стейки сьомги. Промиваємо їх і обсушуємо паперовими рушниками.
- Підготуємо овочі за списком.
- Пастернак і моркву нарізаємо кубиками. Обсмажуємо їх на олії.
- Солимо овочі та посипаємо ароматними спеціями до смаку.
- Додаємо до овочів черешки селери, горошок та спаржеву квасолю. Обсмажуємо все разом ще кілька хвилин. Вливаємо вино і томимо ще 7 хвилин.
- Вливаємо в овочі трохи води і викладаємо рибні стейки. Солимо і посипаємо їх спеціями.
- Тушкуємо блюдо під кришкою близько 10-12 хвилин.
Сьомга з овочами на сковороді готова. Викладайте на порційну тарілку і подавайте до столу!