Стейк синьої зубатки на сковороді – це страва, яка готується за лічені хвилини і вражає своїми смаковими характеристиками, що супроводжуються чудовим ароматом, який заповнить все ваше житло ще на процесі термічної обробки. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!
Інгредієнти
Порції: –+
- Зубатка 3 стейки
- Куряче яйце 1 шт.
- Борошно пшеничне 3 ст. л.
- Олія соняшникова 5 ст. л.
- Сік лимона 1 ст. л.
- Сухарі панірувальні 3 ст. л.
- Сіль за смаком
Кроки
- Вимиту і обсушену рибку натираємо сіллю, поливаємо соком цитрусового фрукта і залишаємо при кімнатній температурі на 10-15 хвилин для маринування.
- Поки риба просочується, збиваємо яйце з сіллю, а в дві інші піали насипаємо сухарі і борошно.
- Насамперед паніруємо зубатку в сухарях, потім в яйці і борошні.
- Розжарюємо олію і смажимо стейки на помірному полум’я до утворення апетитною скоринки золотистого кольору.
Готову рибу промаківаем паперовими рушниками і подаємо до столу. Приємного апетиту!