Стейк синьої зубатки на сковороді

Стейк синьої зубатки на сковороді – це страва, яка готується за лічені хвилини і вражає своїми смаковими характеристиками, що супроводжуються чудовим ароматом, який заповнить все ваше житло ще на процесі термічної обробки. Спробуйте і переконайтеся в цьому самі!

Інгредієнти
Порції: +3
Кроки
37 хвДрук
  • Вимиту і обсушену рибку натираємо сіллю, поливаємо соком цитрусового фрукта і залишаємо при кімнатній температурі на 10-15 хвилин для маринування.
  • Поки риба просочується, збиваємо яйце з сіллю, а в дві інші піали насипаємо сухарі і борошно.
  • Насамперед паніруємо зубатку в сухарях, потім в яйці і борошні.
  • Розжарюємо олію і смажимо стейки на помірному полум’я до утворення апетитною скоринки золотистого кольору.

Готову рибу промаківаем паперовими рушниками і подаємо до столу. Приємного апетиту!

Підписуйся на нові рецепти!

Поділитись з друзями
Відгуки про страву:
( Поки що оцінок немає )
Залишити відповідь