Стейк зубатки на сковороді гриль – смачна і шалено ароматна страва, яка здивує вас своїми чудовими характеристиками: починаючи з ніжної і танучої в роті текстури, закінчуючи корисними властивостями. Приготуйте рибку до обіду або вечері на рифленій сковороді і ваші домочадці скажуть вам спасибі!
Інгредієнти
Порції: –+
- Зубатка 2 стейки
- Олія оливкова 30 мл.
- Лимон ½ шт.
- Перець чорний мелений ¼ ч. л.
- Сіль за смаком
- Спеції для риби 1 ч. л.
Кроки
- Рибу кімнатної температури швидко промиваємо і насухо промокаємо паперовими серветками.
- Присмачуємо стейки соком лимона.
- Присипаємо зубатку приправою для риби, сіллю і перцем з усіх боків.
- На сковороду гриль або електричний гриль, промазаний оливковою олією, викладаємо рибу.
- Готуємо на помірному вогні з двох сторін, до утворення апетитної скоринки.
- При готуванні в електрогрилі, виставляємо температуру 180 градусів (5-6 хвилин).
Зубатку доповнюємо листовим салатом і свіжими овочами, подаємо до столу і знімаємо пробу. Готуйте і отримуйте задоволення не тільки від результату, але і від процесу!