Стейк зубатки, смажений в борошні володіє неперевершеною скоринкою золотистого відтінку, перед якою неможливо встояти, навіть якщо ви не особливо любите рибу. Завдяки паніровці, що складається з панірувальних сухарів і борошна, риба зберігає в собі всю свою соковитість і ніжність.
Інгредієнти
Порції: –+
- Зубатка 3 стейки
 - Борошно пшеничне ½ ст.
 - Сухарі панірувальні ½ ст.
 - Рослинна олія 1 ст. л.
 - Куряче яйце 1 шт.
 - Приправа для риби за смаком
 - Сіль за смаком
 
Кроки
- Великі стейки розрізаємо по хребцю навпіл.
 - Обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним способом.
 - Зубатку складаємо в миску, солимо і присмачуємо спеціями.
 - Через 5-7 хвилин обвалюють рибу в борошні.
 - Після занурюємо в збите яйце.
 - І паніруємо в сухарях з усіх боків, намагаючись не залишати прогалин.
 - Готуємо скибочки на сковороді з розпеченою олією з обох сторін.
 - Доводимо рибку до готовності на повільному полум’ї під кришкою.
 
У гарячому вигляді подаємо зубатку до столу і насолоджуємося її ніжністю. Приємного апетиту!


