Стейк зубатки, смажений в борошні володіє неперевершеною скоринкою золотистого відтінку, перед якою неможливо встояти, навіть якщо ви не особливо любите рибу. Завдяки паніровці, що складається з панірувальних сухарів і борошна, риба зберігає в собі всю свою соковитість і ніжність.
Інгредієнти
Порції: –+
- Зубатка 3 стейки
- Борошно пшеничне ½ ст.
- Сухарі панірувальні ½ ст.
- Рослинна олія 1 ст. л.
- Куряче яйце 1 шт.
- Приправа для риби за смаком
- Сіль за смаком
Кроки
- Великі стейки розрізаємо по хребцю навпіл.
- Обполіскуємо водою і обсушуємо будь-яким зручним способом.
- Зубатку складаємо в миску, солимо і присмачуємо спеціями.
- Через 5-7 хвилин обвалюють рибу в борошні.
- Після занурюємо в збите яйце.
- І паніруємо в сухарях з усіх боків, намагаючись не залишати прогалин.
- Готуємо скибочки на сковороді з розпеченою олією з обох сторін.
- Доводимо рибку до готовності на повільному полум’ї під кришкою.
У гарячому вигляді подаємо зубатку до столу і насолоджуємося її ніжністю. Приємного апетиту!