Дуже оригінальний рецепт начинки для тарталеток з використанням морепродуктів. Ніжні, з тонкою лимонною ноткою, ці тарталетки надовго завоюють вашу любов.
Інгредієнти
Порції: –+
- Креветки свіжі 350 гр.
- Свіжовичавлений лимонний сік 2 ч. л.
- Сіль кухонна ½ ч. л.
- Часник 2 зубчики
- Тарталетки 10 шт.
- Майонез столовий молочний 2 ст. л.
- Сир твердий 220 гр.
- Базилік свіжий кілька гілочок
- Ікра червона 15 гр.
Кроки
- Відваріть 350 грам креветок в каструлі з невеликою кількістю води, половиною чайної ложки солі і 2 чайними ложками лимонного соку. Час варіння вказано на упаковці з креветками. Злийте воду і остудіть морепродукти.
- Коли вони охолонуть до комфортної для пальців температури, акуратно очистіть, креветки від панцира і наріжте на дрібні шматочки гострим ножем (залиште 10 креветок для прикраси). Якщо ви хочете отримати більш ніжний смак, то перемеліть креветки в чаші блендера.
- Зубчики часнику очистіть і пропустіть через спеціальний прес.
- Твердий сир натріть на дрібній або середній тертці. Додайте тертий сир і подрібнений часник до креветок. Добре перемішайте всі компоненти начинки.
- Тепер додайте в креветочную масу необхідну кількість майонезу, щоб начинка придбала ніжну, негусту і не рідку консистенцію.
- У кожну тарталетку покладіть по кілька чайних ложок начинки. Також зверху прикрасьте кожну тарталетку цілою креветкою, кількома зернами червоної ікри, а також невеликою гілочкою чисто вимитого свіжого базиліка. Справжня насолода!
Приємного вам апетиту!