Оригінальний десерт для вашого свята або чаювання – сирний торт без випічки. Приготувати такі ніжні і смачні ласощі зовсім нескладно. Використовуйте для цього простий покроковий рецепт.
Інгредієнти
Порції: –+
- Печиво пісочне 200 гр.
- Масло вершкове 100 гр.
- Кисломолочний сир 11% 400 гр.
- Сметана 25% 400 гр.
- Желатин 10 гр.
- Цукор-пісок 120 гр.
- Вода 100 мл.
- Ванілін 1 пакетик
- Ягоди за смаком
- Фрукти за смаком
- Желе для торта 1 пакетик
Кроки
- Пісочне печиво розминаємо в крихту і викладаємо в глибоку миску.
- Сюди ж вливаємо розтоплене вершкове масло.
- Вимішуємо продукти до отримання однорідної маси.
- Щільним шаром викладаємо заготовку в підходящу круглу форму з бортиками.
- В іншому посуді з’єднуємо сир, сметану і два види цукру. Збиваємо блендером до однорідності.
- Порошковий желатин розмішуємо в 100 мілілітрах холодної води і залишаємо набухати на 10 хвилин.
- Далі желатинову суміш нагріваємо на водяній бані. Розмішуємо до повного розчинення гранул.
- Охолоджуємо желатин і вливаємо в сирну масу.
- Виливаємо заготовку на шар з печива. Ставимо посуд з вмістом в холодильник на 2-4 години.
- Прикрашаємо десерт ягодами і фруктами за смаком.
- Поливаємо верхівку, желе для торта. Готуємо його за вказівками на упаковці.
- Знову ставимо торт в холодильник для повного застигання верхнього шару, а після подаємо до столу.
Яскравий сирний торт без випічки готовий. Діліть на порції і пригощайтеся!